Logo Logo

Het is zover: de verkoop van Huysackers Fase 2A is gestart! Alle informatie over de woningen kun je downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Huysackers Fase 2A? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

Lees verder

Zet alvast in je agenda! Maandag 17 februari start om 15:00 uur de online verkoop van de woningen in Huysackers Fase 2A. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

Lees verder

De prijzen van de 73 woningen in Huysackers Fase 2A zijn definitief vastgesteld. Interesse in een van zo'n prachtige woning in deze nieuwbouwwijk in Veldhoven? Lees dan snel verder.

Lees verder

Een nieuwbouwwoning? Dat is wel zo makkelijk én kan behoorlijk schelen in de maandelijkse energielasten. Makkelijk omdat je bij de keuze voor nieuwbouw niet meer hoeft na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is.

Lees verder

Wist je dat als de woningen in Huysackers in verkoop gaan je jouw nieuwe huis volledig online kunt kopen? Hoe dat in zijn werk gaat leggen we graag aan je uit.

Lees verder

De keuken, het kloppend hart van je huis. De kinderen doen er hun huiswerk aan de grote eettafel, vrienden komen langs voor uitgebreide diners en het is de plek waar je gezin iedere dag weer samenkomt. In jouw nieuwbouwhuis heb je de kans om deze zo te ontwerpen dat hij perfect bij jullie leven past. Een keuken helemaal naar eigen wens en smaak. Welke keukenstijl pas het best bij jou?

Lees verder

Een nieuwbouwwijk zoals Huysackers er uit laten zien als nieuw Brabants 'dorp' in Veldhoven betekent heel veel variatie in woningen en plattegronden. Dat is best een opgave. Maar er is goed nieuws, de woningimpressies zijn klaar!

Lees verder

Waar komt de keuken? Hoe zijn de badkamers ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? Met zoveel verschillende woningtypes vind je er altijd wel één met een indeling die bij je past. Wel zo fijn als je dat aan de hand van de plattegronden alvast in gedachten een inriching kan bedenken. Welke indeling zoek je?

Lees verder

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.