Huysackers
Logo Logo

In een nieuwbouwwoning woon je duurzaam. Zonder gasaansluiting, goed geïsoleerd en met zonnepanelen om elektriciteit op te wekken!. Wat betekent dit voor jouw nieuwbouwwoning in Huysackers? In een animatie leggen we schematisch de werking van zonnepanelen in jouw nieuwbouwwoning uit.

Lees verder

In Huysackers worden de woningen niet meer aangesloten op het gasnet. Gelukkig zijn er hele comfortabele en duurzame alternatieven om je woning en water te verwarmen! Zoals een bodemwarmtepomp. Heb je een nieuwbouwwoning op het oog met een bodemwarmtepomp? Bekijk dan de animatie waarin schematisch wordt uitgelegd wat dit inhoudt voor jouw nieuwbouwwoning!

Lees verder

Houd je van een nieuwbouwwijk waar iedere woning anders is? Kijk dan eens virtueel rond in Huysackers. Van rode baksteen tot wit gekeimd, luikjes voor de ramen of een Frans balkon. Iets voor jou? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Tip: kijk ook eens binnen in enkele woningen!

Lees verder

[ADVERTENTIE] De woningen in Huysackers zijn nul-op-de-meter en dus zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed nieuws voor je maandelijkse energielasten, maar kan ook een extra voordeel opleveren voor je hypotheek! Want koop je in Huysackers een nieuwbouwwoning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een mooie korting op je hypotheekrente.

Lees verder

Op het moment dat 70% van de woningen is verkocht dan wordt aan één van de belangrijke opschortende voorwaarden voldaan. En dat is goed nieuws, want dit betekent dat de start bouw weer een stukje dichterbij komt!

Lees verder

Op 15 april is de 1e fase van Huysackers in Veldhoven in verkoop gegaan. Nu is het eindelijk zover. De 64 woningen zijn toegewezen.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de woningen van Huysackers is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Je hebt je keus gemaakt! Je wilt je nieuwbouwwoning in Huysackers kopen. In dit nieuwsbericht wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij je droom kunt verwezenlijken!

Lees verder

De eerste fase van Huysackers wordt gebouwd door Van Santvoort Bouw uit Veldhoven. Een divers team van gepassioneerde vakmensen die namens Van Santvoort al maanden werken aan de voorbereiding van dit bijzondere project. En wat voor project!

Lees verder

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De plattegronden van de woningen in Huysackers staan nu op de website. Bekijk de indelingen.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.