Planning nieuwbouw Huysackers

Huysackers is de 2e fase in de nieuwe woonwijk Zilverackers in Veldhoven. In Huysackers worden in totaal ongeveer 430 woningen gerealiseerd in allerlei typen en prijscategorieën. Ook komen er vrije kavels om je eigen droomhuis te realiseren. Bekijk hier de planning van dit nieuwbouwproject. 

Verkoop in fases

Huysackers wordt gefaseerd in verkoop gebracht. Lees hieronder meer over de verschillende fases.

image alt

Huysackers fase 2B - 120 woningen

In fase 2B van Huysackers komen 120 woningen. Het woningaanbod bestaat uit verschillende woningtypes, waaronder 2 onder 1 kapwoningen, patiowoningen, vrijstaande woningen, hoek- en rijwoningen, beneden- en bovenwoningen en starterswoningen. De verkoop van deze fase is gestart op maandag 19 april 2021 om 15.00 uur. Op 29 april 2021 zijn de woningen toegewezen. Bekijk de actuele beschikbaarheid van deze fase bij het woningaanbod.

Naar woningaanbod
image alt

Appartementen Het Tolhuis

Aan de rand van de wijk Huysackers komen 10 luxe koopappartementen met een woonoppervlakte van minimaal 125 m2. De verkoop van deze appartementen is in november 2020 gestart. Bekijk bij het woningaanbod de actuele status van de woningen en welke woningen er nog vrij zijn.

Bekijk de appartementen
image alt

Huysackers fase 2A - kavels en woningen

Huysackers fase 2A bestaat uit 73 woningen. Net als in fase 1 zijn de vrijstaande woningen, patiowoningen en 2 onder 1 kapwoningen in meerdere varianten. In fase 2A biedt gemeente Veldhoven ook bouwkavels aan. De verkoop verloopt via de gemeente. De 73 woningen uit fase 2A zijn inmiddels allemaal verkocht.

image alt

Huysackers fase 1 - kavels en woningen

In april 2019 zijn de 61 woningen van fase 1 in verkoop gegaan. Het aanbod bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen, patiowoningen en vrijstaande woningen, alle woningtypes vind je er in verschillende varianten en groottes. De bouw van deze gewilde woningen is gestart in december 2019. Aan de Antwerpsebaan worden in fase 1 ook 18 bouwkavels door gemeente Veldhoven aangeboden. De 61 woningen uit fase 1 zijn inmiddels allemaal verkocht.

Meer weten? Veel gestelde vragen
Wil jij wonen in Huysackers? Bekijk het aanbod