Logo Logo

Planning nieuwbouw Huysackers

Huysackers is de 2e fase in de nieuwe woonwijk Zilverackers in Veldhoven. In Huysackers worden in totaal ongeveer 430 woningen gerealiseerd in allerlei typen en prijscategorieën. Ook komen er vrije kavels om je eigen droomhuis te realiseren. Bekijk hier de planning van dit nieuwbouwproject. 

Verkoop in fases

Huysackers wordt gefaseerd in verkoop gebracht. In fase 1 en 2A zijn nog enkele woningen beschikbaar. Lees hieronder meer over de verschillende fases.

Huysackers fase 2 - kavels en woningen

In fase 2 van Huysackers zijn 73 woningen gepland. Net als in fase 1 zijn de vrijstaande woningen, patiowoningen en 2 onder 1 kapwoningen in meerdere varianten. De woningverkoop van fase 2 is gestart. In fase 2 biedt gemeente Veldhoven ook bouwkavels aan. De verkoop verloopt via de gemeente.

Beschikbaar aanbod

Huysackers fase 1 - kavels en woningen

In april 2019 zijn de 61 woningen van fase 1 in verkoop gegaan. Het aanbod bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen, patiowoningen en vrijstaande woningen, alle woningtypes vind je er in verschillende varianten en groottes. De bouw van deze gewilde woningen is gestart in december 2019. Aan de Antwerpsebaan worden in fase 1 ook 18 bouwkavels door gemeente Veldhoven aangeboden. In deze fase zijn nog enkele bouwkavels en woningen beschikbaar.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.