Planning nieuwbouw Huysackers

Huysackers is de 2e fase in de nieuwe woonwijk Zilverackers in Veldhoven. In Huysackers worden in totaal ongeveer 430 woningen (zowel koop als huur) gerealiseerd in allerlei typen en prijscategorieën. Ook komen er vrije kavels om je eigen droomhuis te realiseren. Inmiddels zijn alle koopwoningen in Huysackers verkocht.

image alt

Huysackers fase 2B - 120 woningen

In fase 2B van Huysackers komen 120 woningen. Het woningaanbod bestaat uit verschillende woningtypes, waaronder 2 onder 1 kapwoningen, patiowoningen, vrijstaande woningen, hoek- en rijwoningen, beneden- en bovenwoningen en starterswoningen. De verkoop van deze fase is gestart in april 2021. Op 29 april 2021 zijn de woningen toegewezen en inmiddels zijn alle woningen uit deze fase verkocht. De aannemers zijn in januari 2022 gestart met de bouw van deze fase. De eerste woningen zijn 1 februari 2023 opgeleverd.

image alt

Appartementen Het Tolhuis

Aan de rand van de wijk Huysackers komen 10 luxe koopappartementen met een woonoppervlakte van minimaal 125 m2. De verkoop van deze appartementen is in november 2020 gestart. Inmiddels zijn alle appartementen in Het Tolhuis verkocht en is de aannemer begin 2022 gestart met de bouw.

image alt

Huysackers fase 2A - kavels en woningen

Huysackers fase 2A bestaat uit 73 woningen. Net als in fase 1 zijn de vrijstaande woningen, patiowoningen en 2 onder 1 kapwoningen in meerdere varianten. In fase 2A biedt gemeente Veldhoven ook bouwkavels aan. De verkoop verloopt via de gemeente. De 73 woningen uit fase 2A zijn inmiddels allemaal verkocht en de aannemer is in november 2020 gestart met de bouw. De eerste woningen uit deze fase zijn in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd en de laatste kopers hebben eind november 2022 de sleutels van hun nieuwe woning ontvangen.

image alt

Huysackers fase 1 - kavels en woningen

In april 2019 zijn de 61 woningen van fase 1 in verkoop gegaan. Het aanbod bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen, patiowoningen en vrijstaande woningen, alle woningtypes vind je er in verschillende varianten en groottes. Aan de Antwerpsebaan worden in fase 1 ook 18 bouwkavels door gemeente Veldhoven aangeboden. De 61 woningen uit fase 1 zijn inmiddels allemaal verkocht. De bouw van de 61 woningen is gestart in december 2019 en de laatste woningen zijn eind oktober 2021 opgeleverd.

Meer weten? Veel gestelde vragen
Het laatste nieuws Nieuwsoverzicht