Opgeleverd

Luxe appartementen in Het Tolhuis

Lekker van de zon genieten op een groot balkon, uitkijkend over de groene omgeving van Veldhoven. Totale ontspanning staat garant in Het Tolhuis. De 8 luxe appartementen en 2 penthouses in dit prachtige gebouw aan de rand van Huysackers zijn voorzien van eigen parkeerplaats.

De sfeer van een ongedwongen Brabants dorp

Huysackers is een fijne wijk met de sfeer van een ongedwongen Brabants dorp. Winkels en andere voorzieningen komen er niet in de wijk. Heerlijk, die rust én alle ruimte om met de kleinkinderen buiten te spelen. Ver hoef je echter niet voor de boodschappen, om te sporten of voor zorgvoorzieningen. Al deze voorzieningen vind je allemaal op zo’n 10 minuten in het centrum van Veldhoven. Spring op de (elektrische) fiets en geniet van de mooie omgeving.

image alt

Gelijkvloers en duurzaam wonen

De duurzame appartementen hebben allemaal 2 of 3 slaapkamers en een groot balkon. Hier heb je alle ruimte om te genieten van het buitenleven, zonder het onderhoud van een tuin.

Daarnaast zijn de appartementen nul-op-de-meter, wat betekent dat een woning energie opwekt en je niet of nauwelijks afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals gas. In de appartementen in Huysackers wordt energie opgewekt met een warmtepomp en zonnepanelen.

Tijdlijn appartementen huysackers