Wijk in ontwikkeling

Luxe appartementen in Het Tolhuis

Lekker van de zon genieten op een groot balkon, uitkijkend over de groene omgeving van Veldhoven. Totale ontspanning! Een toekomstbeeld dat zomaar jouw realiteit kan worden. Aan de rand van Huysackers komt Het Tolhuis. Een prachtig appartementengebouw met 8 luxe appartementen en 2 penthouses, voorzien van eigen parkeerplaats. Pak je deze kans om gelijkvloers te wonen, misschien wel met de kleinkinderen om de hoek, zonder in te boeten op ruimte?

image alt

Gelijkvloers wonen

De 2 penthouses zijn inmiddels al verkocht. De 8 appartementen van circa 124 m2 hebben allemaal 2 slaapkamers en een balkon van maar liefst 16 m2. Alle ruimte om te genieten van het buitenleven en dat zonder de zorgen om het onderhoud van een tuin. Op de begane grond vind je de bergingen. Natuurlijk zijn deze voorzien van elektra, zodat de fiets opgeladen kan worden. Bijna een must als je hier woont, want de landelijke omgeving leent zich perfect voor een heerlijke fietstocht. Onder het gebouw is een garage. Parkeer straks de auto en vervolg binnendoor je weg naar boven. Veilig en droog.

De extra’s van Het Tolhuis

Wie hier een appartement koopt, krijgt waar voor zijn geld. Dat zit hem niet alleen in de charmante architectuur met hoogwaardige details, de grootte van de appartementen is zeker ook een dikke plus. Met gemiddeld 124m2 doen de appartementen niet onder voor een gemiddelde eengezinswoning. Ook buiten geven we je de ruimte. De balkons zijn zo’n 16 m2 groot en liggen goed op de zon. Zoals je mag verwachten in dit segment, zijn de appartementen mooi afgewerkt met luxe sanitair én zelfs een complete keuken is bij de koop inbegrepen. Natuurlijk krijg je van ons alle vrijheid om sanitair en keuken naar eigen smaak en idee aan het passen. Tot slot heeft iedereen een berging met stroomvoorziening én een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Voorzieningen in de buurt

Huysackers is een fijne wijk met de sfeer van een ongedwongen Brabants dorp. Winkels en andere voorzieningen komen er niet in de wijk. Heerlijk die rust én alle ruimte om met de kleinkinderen buiten te spelen. Ver hoef je niet voor de boodschappen, om te sporten of voor zorgvoorzieningen. Die vind je allemaal op zo’n 10 minuten in het centrum van Veldhoven. Spring op de fiets en geniet van de mooie omgeving.

Meer over de voorzieningen
image alt

Planning

Zoals het er nu naar uitziet, zie jij de natuur in 2023 ontwaken in je nieuwe appartement. De verkoop is al gestart en we streven ernaar na de zomer te starten met de bouw. Stap nu in en geniet over niet al te lange tijd van wonen op één van de mooiste plekjes van Huysackers. Sta je al ingeschreven als belangstellende? Doe het snel, dan ontvang je altijd het laatste nieuws als eerste.

Naar woningaanbod
  Meer over de voorzieningen
  Naar het woningaanbod