Doe de Woonquiz

100% verkocht

Woningen in Huysackers

In de nieuwe woonwijk Zilverackers in Veldhoven komt het nieuwbouwplan Huysackers. Een duurzaam gebouwd dorp, gekenmerkt door de typische Brabantse gezelligheid. In totaal worden er in Huysackers 430 woningen gebouwd. De koopwoningen zijn er in verschillende kleuren metselwerk en van elkaar afwijkende gevels. Deze details geven de nieuwe wijk in Veldhoven een dorpse uitstraling.

image alt

Brabants woongenot

In Huysackers woon je fijn, geborgen! Je maakt een praatje met de buurvrouw, terwijl de kinderen spelen en rennen in de dorpse straatjes. Onbezorgd en veilig, want er komt alleen bestemmingsverkeer en er zijn parkeerhofjes voor de auto’s. Even verderop zwaait een buurman. Iedereen kent elkaar hier. En als je in de avondschemering nog even met de hond wandelt over de groene Brink, voel je je één met het licht-glooiende landschap. Dit is genieten.

image alt

Gevarieerd woningaanbod

In Huysackers komt een gevarieerd woningaanbod, van starterswoningen tot hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, patiowoningen, boven- en benedenwoningen, vrijstaande woningen en appartementen. Voor ieder wat wils!

Inmiddels zijn alle koopwoningen in Huysackers verkocht. Er komt geen nieuw woningaanbod meer.

Wat, waar en wanneer? Planning Huysackers
Wat speelt er in Huysackers? Naar nieuwsoverzicht