Opgeleverd

Het dorp Huysackers: Brabants woongenot

Het nieuwbouwplan Huysackers is de tweede dorpskern van de wijk Zilverackers in Veldhoven. Een duurzaam gebouwd dorp, waar je die typische Brabantse gezelligheid voelt. Waar de kinderen veilig buiten spelen in de intieme straatjes. Waar je je één voelt met het lichtglooiende landschap tijdens een wandeling over de groene Brink. Hier woon je fijn en geborgen.

image alt

Duurzaam en toch dorps wonen en leven

Het 'dorp' Huysackers heeft zijn plek gekregen tussen de Antwerpsebaan en tot net even onder de Roskam. Met respect voor het glooiende landschap - waarin al eeuwenlang is geleefd - zijn hier in totaal zo’n 254 koopwoningen gerealiseerd in een zeer divers woningaanbod. Van rijwoningen, tweekappers, patiowoningen en vrijstaande woningen tot starterswoningen.

Verschillende kleuren metselwerk en van elkaar afwijkende gevels geven de nieuwe wijk een dorpse uitstraling. Bijna iedere woning is uniek. Er zijn 4 verschillende architectuurstijlen in de wijk gerealiseerd die de diversiteit alleen maar onderstrepen. Alle woningen zijn nul-op-de-meter.

Gefaseerd in verkoop

Huysackers is een ontwikkeling is van Floreffe II, een samenwerking van BPD, Land’s Heeren en Van Santvoort Ontwikkeling. Samen hebben deze partijen de woningen in 3 fases in verkoop gebracht: