Vrije bouwkavels in Huysackers

Huysackers is de 2e fase van Zilverackers, de jongste woonwijk in Veldhoven. In Huysackers komen, naast verschillende soorten huur- en koopwoningen, ook vrije bouwkavels beschikbaar, die worden uitgegeven door de gemeente. Ze liggen aan de randen van het nieuwbouwplan. Is zelf je nieuwe huis bouwen altijd al jouw droomwens geweest? Pak dan je kans in Huysackers!

image alt

Duurzaam bouwen in Huysackers

Een kavel kopen en er vervolgens een huis op laten bouwen doet je niet zomaar. Je staat voor een grote hoeveelheid keuzes en wilt deze weloverwogen maken. De gemeente Veldhoven wil graag duurzame nieuwbouwwoningen. Om te zorgen dat deze optimaal op de toekomst zijn voorbereid, hanteert de gemeente Veldhoven een aantal duurzaamheidsuitgangspunten. Er wordt geen aardgasnetwetk aangelegd dus de woningen moeten gasloos zijn. Met het nul-op-de-meter moet de woning minimaal zoveel elektriciteit opwekken als het jaarlijkse stroomverbruik. Voor de duurzaamheidsthema’s gezondheid, gebruikskwaliteit, toekomstwaarde en (bouw)proces moet een gemiddelde duurzaamheidsscore van 7.5 worden behaald.

Meer over duurzaam bouwen
image alt

Verschillende bouwstijlen

Op de 23 kavels van fase 2 hanteert gemeente Veldhoven een 5-tal bouwstijlen met elk hun eigen karakter. Zo is er de Shake hands bouwstijl, de bouwstijl van de Bossche School en de Delftse school, de Kempische en eigentijds Kempische stijl. Op de kavelpaspoorten die je bij het aanbod downloadt staan de kenmerken benoemd. Welke kavel en bouwstijl past het best bij jou?

Bekijk de kavels

Kavelaanbod

De 18 bouwkavels in de 1e fase van Huysackers liggen voornamelijk aan de Antwerpsebaan en de 23 bouwkavels van fase 2 liggen aan de rand van het plan Huysackers. De verkoop van deze kavels loopt via de gemeente Veldhoven. Vragen? Neem contact op met de gemeente. Inschrijven voor een bouwkavel? Vul het interesseformulier in en mail het naar gemeente Veldhoven of stuur het op per post.

Bestemmingsplan Huysackers
Vragen over de kavels in Huysackers? Neem contact op met de gemeente
Ook bouwen in Huysackers? Bekijk het kavelaanbod