Bereikbaarheid Huysackers

Huysackers ligt aan de westkant van Veldhoven, tussen de Antwerpsebaan en de Roskam. Naast de landerijen en bossen en met een doorgaande fietsroute dwars door de wijk. Maar ook vlak bij het centrum van Veldhoven, de stad Eindhoven en de uitvalswegen. Zo ben je snel in de rest van het land of zelfs verder Europa in via Eindhoven Airport.

Auto en vliegtuig

Vanuit Huysackers rijd je straks via de nieuwe Zilverbaan binnen 5 minuten naar Veldhoven-Dorp. Vanuit daar ben je snel op de A67 en de A2 die je richting Eindhoven brengen of verder Nederland of België in. Aan de rand van Veldhoven bevindt zich Eindhoven Airport met verbindingen naar tientallen Europese steden.

image alt

Fiets en bus

Midden door Huysackers, van noord naar zuid, loopt een doorgaande fietsroute. Deze loopt langs de Brink en leid je in noordelijke richting naar Oerle en in zuidelijke richting naar Veldhoven. Pak je liever de bus? De dichtstbijzijnde bushalte vind je aan het einde van de Antwerpsebaan op de Sondervick. Vanuit hier sta je zo in het centrum van Veldhoven of reis je door naar het station van Eindhoven.

  Nieuwsoverzicht
  Wonen in Veldhoven