Het aanbod in Huysackers

In het nieuwbouwproject Huysackers komen in totaal ongeveer 430 woningen, zowel koop als huur. Ook worden er vrije kavels aangeboden door de gemeente Veldhoven, waarop je je eigen droomhuis kunt (laten) bouwen. 

Alle koopwoningen in Huysackers zijn verkocht. Er komt geen nieuw woningaanbod meer.

image alt

Appartementen

Aan de rand van Huysackers komt een prachtig appartementengebouw met 8 appartementen en 2 penthouses. Vanuit de appartementen heb je prachtig uitzicht over de omliggende weides en bossen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van minimaal 124 m2, 2 of 3 slaapkamers en een balkon van maar liefst 16 m2. Alle ruimte om te genieten van het buitenleven en dat zonder de zorgen om het onderhoud van een tuin.

De 10 appartementen in Het Tolhuis zijn inmiddels verkocht en de aannemer is begin 2022 gestart met de bouw. Eind juli 2023 zijn de appartementen opgeleverd.

image alt

Woningaanbod

In totaal komen verdeeld over meerdere fases 420 nieuwbouwwoningen. Het woningaanbod bestaat huurwoningen en koopwoningen. De huurwoningen worden aangeboden door verhuurmakelaar MVGM. De koopwoningen worden verdeeld over meerdere fase verkocht en bestaan uit verschillende woningtypes en komen onderling ook nog eens in verschillende varianten. Uiteraard zijn de huizen in Huysackers duurzaam. Met een diversiteit aan gevels, gevelkleuren en indeling wordt Huysackers een prachtig nieuw dorp in Veldhoven. 

Alle koopwoningen in Huysackers zijn verkocht. De woningen van Huysackers fase 1 en 2A zijn inmiddels opgeleverd. De aannemers zijn in januari 2022 gestart met de bouw van de laatste fase, Huysackers fase 2B. De eerste woningen zijn in februari 2023 opgeleverd en de laatste woningen in juli 2023.

image alt

Kavelaanbod

Wil je liever zelf je nieuwe huis (laten) bouwen in Huysackers? Dan koop je via gemeente Veldhoven een bouwkavel. Aan de rand van Huysackers liggen ruime kavels die in meerdere fases aangeboden worden. 

Bekijk het kavelaanbod
Blijf op de hoogte van Huysackers Het laatste nieuws
Vragen? Neem contact op