Het aanbod in Huysackers

In het nieuwbouwproject Huysackers komen in totaal ongeveer 430 woningen en 10 appartementen. Ook worden er vrije kavels aangeboden door de gemeente Veldhoven, waarop je je eigen droomhuis kunt (laten) bouwen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit, een nieuwbouwwoning, appartement of een bouwkavel?

image alt

Appartementen

Aan de rand van Huysackers komt een prachtig appartementengebouw met 8 appartementen en 2 penthouses. Vanuit de appartementen heb je prachtig uitzicht over de omliggende weides en bossen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van minimaal 124 m2, 2 of 3 slaapkamers en een balkon van maar liefst 16 m2. Alle ruimte om te genieten van het buitenleven en dat zonder de zorgen om het onderhoud van een tuin.

Bekijk de appartementen
image alt

Woningaanbod

In totaal komen verdeeld over meerdere fases 430 nieuwbouwwoningen. Het woningaanbod bestaat huurwoningen en koopwoningen. De huurwoningen worden aangeboden door verhuurmakelaar MVGM. De koopwoningen worden verdeeld over meerdere fase verkocht en bestaan uit verschillende woningtypes en komen onderling ook nog eens in verschillende varianten. Uiteraard zijn de huizen in Huysackers duurzaam. Met een diversiteit aan gevels, gevelkleuren en indeling wordt Huysackers een prachtig nieuw dorp in Veldhoven. 

Bekijk het woningaanbod
image alt

Kavelaanbod

Wil je liever zelf je nieuwe huis (laten) bouwen in Huysackers? Dan koop je via gemeente Veldhoven een bouwkavel. Aan de rand van Huysackers liggen ruime kavels die in meerdere fases aangeboden worden. 

Bekijk het kavelaanbod
Blijf op de hoogte van Huysackers Het laatste nieuws
Vragen? Neem contact op