Woonbedrijf bouwt 76 nieuwe huurwoningen in Huysackers

25 november '20

Woonbedrijf realiseert in Huysackers duurzame, betaalbare huurwoningen voor allerlei doelgroepen. In totaal komen er 76 huurwoningen: 55 eengezinswoningen en 21 appartementen. De bouw hiervan is al gestart en de eengezinswoningen worden naar verwachting begin 2021 opgeleverd. De appartementen zullen in juni van 2021 opgeleverd worden. 

image alt

Betaalbare woningen

Woonbedrijf vindt het belangrijk dat de woningen in Huysackers betaalbaar zijn. De kale huurprijzen (zonder servicekosten en andere bijkomende kosten) liggen tussen de €616 en €737 per maand voor de eengezinswoningen en tussen de €606 en €614 voor de appartementen. Voor een deel van de woningen is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Daarnaast krijgt iedere woning en appartement een vaste parkeerplaats voor de auto.

De inschrijving van de huurwoningen is onlangs gestart en je hebt tot 2 december de tijd om in te schrijven. De woningen worden aangeboden via www.wooniezie.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over de woningen, zoals plattegronden en eventuele voorwaarden.

image alt

Diverse type huurwoningen

Er komen diverse type huurwoningen met verschillende groottes: 

  • 26 huurwoningen met 2 slaapkamers. Deze woningen hebben een maximale huurprijs van €674,24 (inclusief kosten voor parkeerplaats, zonnepanelen en servicekosten). De woningen hebben een plat dak, er is geen zolder.
  • 29 woningen met 3 slaapkamers. De maximale huurprijs van deze woningen is €792,34 (inclusief kosten voor parkeerplaats, zonnepanelen en servicekosten). De woningen bestaan uit 3 verdiepingen en hebben 3 slaapkamers.
  • 21 appartementen met 1 of 2 slaapkamers. De appartementen zijn verdeeld over 3 verdiepingen, er is geen lift. De appartementen op de begane grond hebben een terras en de appartementen erboven een balkon. De maximale huurprijs van deze is €697,34 (inclusief kosten voor parkeerplaats, zonnepanelen en servicekosten)

  Nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod