Bekijk Huysackers van bovenaf

22 februari '21

Benieuwd hoe de wijk Huysackers er van bovenaf uit komt te zien? We hebben de vogelvlucht bijgewerkt met de woningen uit fase 2B.

Traditioneel Brabants dorp

Huysackers heeft de willekeurige structuur van een traditioneel Brabants dorp; gebouwd rond een groene kern met wat dichtere bebouwing en ruimer uitwaaiend naar de rand met grote kavels. Het groene bladerdak van de vele bomen in de straten geeft het gevoel je te omarmen. Doordat er alleen bestemmingsverkeer komt en parkeren veelal in hofjes gebeurt, kunnen je kinderen hier veilig over straat. Tel daarbij op dat mensen elkaar hier écht kennen: dat is gemoedelijk wonen.

Wonen in Huysackers?

Wil jij graag wonen in Huysackers? Dat kan! De voorbereidingen van fase 2B zijn in volle gang en naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2021. Schrijf je nu vrijblijvend in als belangstellende voor deze projectfase. Dit doe je door op het hartje van jouw favoriete bouwnummer te klikken op de pagina van het woningaanbod en je in te schrijven voor Mijn Eigen Huis. Je blijft zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zoals de definitieve verkoopdatum.

Het woningaanbod
Vogelvlucht Huysackers
  Nieuwsoverzicht
  Woningaanbod