Opgeleverd

Met de zolder kun je zoveel meer

2 december '19

De zolder is vaak de verblijfplaats van spullen die je niet tot nauwelijks gebruikt zoals kerstspullen en fotoboeken, maar ook de ‘vaste plek’ voor de wasmachine en droger. Op zolder komt vaak te weinig daglicht binnen. Daarom zetten we hem vaak vol met dozen en andere rommel waar we in huis geen plek voor hebben, terwijl het ook een extra kamer kan zijn als er behoefte is aan meer functionele ruimte in huis. 

 

De zolder is vaak de verblijfplaats van spullen die je niet tot nauwelijks gebruikt zoals kerstspullen en fotoboeken, maar ook de ‘vaste plek’ voor de wasmachine en droger. Dat is jammer, want met de zolder kun je zoveel meer. Daarom laten we de 2e verdieping van de vrijstaande woning Type I met een nieuwe indeling bouwen.

Slimme ingrepen en verrassende ideeën

Met een aantal verrassende ideeën kun je van jouw bergzolder een echte functionele ruimte maken. Slimme ingrepen, praktische indelingen en creatieve oplossingen kunnen je hierbij helpen.

image alt

Van zolder naar kinderkamer

Voor kinderen is de zolder de ultieme slaap- en speelkamer, mits deze speciaal voor dat doel is ingericht natuurlijk. En dat laatste is eenvoudiger dan je denkt. Houd bij de aankoop van je nieuwe woning rekening met de keuzes die je maakt voor de zolderruimte, zodat je van je zolder de ultieme kinderkamer kunt maken. Nu of in de toekomst. 

image alt

Van rommelzolder naar droomzolder

Is de zolder bij jou vooral een hele grote opbergruimte? Zonde! Want op een goed ingerichte zolder kun je slapen, werken óf spelen. Zo maak je in een aantal stappen van jouw rommelzolder een droomzolder!

image alt

Slapen, werken of spelen op zolder?

Je zolder inrichten kan een lastige opgave zijn. Want je wilt er het liefst kunnen slapen, werken én spelen. Met een aantal verrassende ideeën is je zolder voor alles geschikt!

  Vrijstaande woning type I uitgelicht
  Bekijk de indeling van Type I