Opgeleverd

In de schijnwerpers - vrijstaande woning type I

23 oktober '19

Huysackers is rijk aan woningtypes. Diverse varianten staan verspreid over het nieuwbouwplan. De vrijstaande erfwoningen type I zijn échte eyecatchers in de nieuwbouwwijk in Veldhoven, van buiten én van binnen. We zetten dit woningtype voor je in de schijnwerpers! Kijk je mee?

image alt

Wonen aan een erf én een grote achtertuin

De 4 vrijstaande woningen van type I in Huysackers staan rondom een erf. Kijk maar eens op de kavelkaart hoe dat eruit ziet. En is het formaat van de achtertuin van alle 4 woningen je opgevallen? Ze staan heel gunstig op het ruime perceel, met een minimale voor- en zijtuin. Dat betekent dat je een riante achtertuin hebt! Hier maak je meerdere terassen, een mooie overkapping en speelplekken voor de kinderen. De kaveloppervlakten variëren van 445 tot 593 m2. Zoek je een ruime vrijstaand huis met een grote tuin in Veldhoven, dan moet je zeker deze woning eens bekijken!

Bekijk de woning
image alt

De keuken, het kloppend hart van je huis

De kinderen doen er hun huiswerk aan de grote eettafel, vrienden komen langs voor uitgebreide diners en het is de plek waar je gezin iedere dag weer samenkomt. In jouw nieuwbouwhuis heb je de kans om deze zo te ontwerpen dat hij perfect bij jullie leven past. Een keuken helemaal naar eigen wens en smaak. 

De standaard keuken in de vrijstaande woning type I heeft een kookeiland en is uitgevoerd in een greeploze hoogglans Van Diessen Keuken. Het gepolijste werkblad is van composiet in de kleur Smokey Grey. Voor de apparatuur is hoofdzakelijk gekozen voor Siemens. Er is een koel/vries combinatie en een oven/magnetron combinatie. In het eiland vind je een vaatwasser er een Bora 4-pits inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging en er is een 3 liter Quooker voor kokend water uit de kraan. 

Lees de keukenbrochure
image alt

Baden in weelde

Op je blote voeten loop je de badkamer in over de verwarmde vloer naar het uitnodigende bad. Je dimt het licht,zet een muziekje op of pakt een boek en stapt in het schuimende bad. Laat de hektiek van de dag van je afglijden. Hier vind je rust! Zie je het al voor je? De vrijstaande woningen Type I hebben standaard de luxe van een bad en een inloopdouche. Een dubbele wastafel betekent nooit meer dringen of je beurt afwachten voor de badkamerdeur en dat scheelt 's ochtends tijd en stress. Alle sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe. De tegels zijn van Mosa.

Bekijk de sanitairbrochure

Duurzaam

De woningen in Huysackers worden duurzaam gebouwd, krijgen energie vanuit zonnepalen, zijn gasloos en hebben een warmtepomp om de woning te verwarmen. Mooi meegenomen is dat deze energieopwekkende en energiebesparende maatregelen ervoor kunnen zorgen dat jouw gebruikskosten straks nihil zijn!