Opgeleverd

Omgevingsvergunning Het Tolhuys onherroepelijk

27 januari '21

Goed nieuws voor de kopers en belangstellenden van een appartement in Het Tolhuys. Begin december heeft Gemeente Veldhoven de omgevingsvergunning verleend voor Het Tolhuys. Vanaf die datum is daarmee dan ook de bezwaartermijn van 6 weken in gegaan. Ondertussen hebben wij het goede bericht ontvangen dat er geen bezwaren zijn gemaakt en daarmee is de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden! Gemeente Veldhoven heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van de 10 appartementen van Het Tolhuys in Huysackers.

image alt

Opschortende voorwaarden

Voordat de aannemer gaat starten met de bouw, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Een onherroepelijke omgevingsvergunning is een van de opschortende voorwaarden. De andere opschortende voorwaarden zijn:

  • (Minstens) 70% van de woningen is verkocht.
  • De grond is bouwrijp, oftewel: geschikt om op te bouwen.

Wonen in Het Tolhuys?

Wil jij graag wonen in Het Tolhuys in Huysackers? Er zijn nog verschillende appartementen beschikbaar. Bekijk bij het woningaanbod welke bouwnummers nog vrij zijn en vraag vrijblijvend een optie aan via de website!

Het woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Het woningaanbod