Opgeleverd

Nog enkele woningen beschikbaar in fase 1

18 juli '19

Houd je van een nieuwbouwwijk waar iedere woning anders is? Kijk dan eens virtueel rond in Huysackers. Van rode baksteen tot wit gekeimd, luikjes voor de ramen of een Frans balkon. En ook nog eens energieneutraal! Dan is het goede nieuws dat er nog enkele woningen beschikbaar zijn. Staat jouw nieuwe huis in Huysackers?

image alt

Loop eens binnen!

Van de 64 woningen zijn nu 40 woningen verkocht. Dat wil zeggen dat de gewenste 70% nog nét niet gehaald is om te kunnen starten met bouwen. Ben je nog niet bekend met dit nieuwbouwplan in Veldhoven of twijfel je nog? Kijk eens goed naar de locatie, de woningen en verdiep je in de voordelen van zo'n mooi nieuwbouwhuis in Huysackers.

Wat denk je van een ruime 2 onder 1 kapwoning, een vrijstaande woning, een patiowoning met slaapkamer en badkamer op de begane grond of dat prachtige Tolhuis? Bekijk de virtuele tour en loop eens bij een paar woningen naar binnen. Bijvoorbeeld dat prachtige tolhuis met bouwnummer 110 of die vrijstaande woning met bouwnummer 53 of 38. Er zit vast een woning voor jou bij!

Woningen

Pak nu je kans!

Huysackers bestaat uit 64 woningen. Je vindt er verschillende woningtypes en een mooie bijkomstigheid is dat alle woningen zijn opgenomen in het register Groenverklaring. En wist je dat je in aanmerking komt voor extra leencapaciteit door de EPC van 0? Zo komt jouw droomwoning in Huysackers sneller binnen handbereik. 

Meer over de Groenverklaring
In Huysackers wonen? Beschikbare woningen
Waar staat welke woning? Virtuele tour door de wijk