Opgeleverd

Standaard luxe keuken in Huysackers fase 2B

8 april '21

Heb je een woning in Huysackers fase 2B op het oog? Dan ben je natuurlijk benieuwd wat voor keuken er in de woningen komt. De keuken is het middelpunt van het huis, waar je in de ochtend de krant leest en een kopje koffie drinkt en in de avond de dag doorspreekt. Lees hieronder meer over jouw keuken in Huysackers!

Een keuken bij de prijs inbegrepen

Koop je een woning in Huysackers fase 2B dan zit er standaard een complete keuken met apparatuur bij. Om je alvast een indruk te geven van de standaard keukens heeft leverancier Van Diessen Keukens van elk woningtype een impressie gemaakt. Wil je weten welke keuken er voor jou is samengesteld? Bekijk dan de keukenbrochure. Deze vind je bij jouw favoriete bouwnummer onder het kopje 'downloads'.

Keuken naar jouw smaak
Je hebt de keuze uit verschillende frontkleuren en meerdere kleuren composiet werkblad zonder meerprijs, waardoor je de keuken helemaal naar eigen wens kan samenstellen. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur van Van Diessen Keukens.

Op de interieurimpressies bij het woningaanbod is een mogelijke keuken weergegeven, dit is niet de standaard keuken. Voor de standaard keuken verwijzen we naar de keukenbrochure.

Naar woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Woningaanbod