Opgeleverd

Laatste beschikbare woning Huysackers fase 1

26 maart '21

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning waar je op korte termijn in kan? In Huysackers fase 1 is nog 1 woning beschikbaar waarvan de bouw al in een vergevorderd stadium is! Lees snel verder.

Wonen aan een hofje

Wil jij alle voordelen van een nieuwbouwwoning én op korte termijn de sleutel krijgen van je nieuwe woning? In Huysackers fase 1 is op het moment van schrijven nog 1 vrijstaande woning beschikbaar waarvan de verwachte oplevering juni dit jaar is. Bouwnummer 38 ligt aan een hofje (de Rozentuin) waar alleen bestemmingsverkeer komt. Een fijne plek waar je heerlijk rustig woont. De vrijstaande woning staat op een perceel van 446 m2 en met een woonoppervlakte van 170 m2 en 4 slaapkamers heb je hier genoeg ruimte voor het hele gezin. Word dit jouw nieuwe woning?

Bouwnummer 38

Vraag direct een optie aan

Heb jij interesse in bouwnummer 38? Vraag dan direct een optie aan via deze website. Het is heel eenvoudig en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen. Een optie vraag je aan door bij bouwnummer 38 op de groene button 'optie aanvragen' te klikken. 

  Meer nieuws
  Het woningaanbod