Opgeleverd

De architecten over Huysackers

21 maart '19

Arjan Onstenk van VFO Architecten en Anoul Bouwman van Architectenbureau Visser en Bouwman maken samen met BPD, Van Santvoort Ontwikkeling en Land's Heeren Vastgoedontwikkeling het ontwerp van de huizen in Huysackers. Aan de hand van een enthousiast interview vertellen ze wat hen inspireerde, wat er bijzonder is en welke details de nieuwbouwwijk zo uniek maken. Huysackers is niet zomaar een nieuwbouwplan!

Arjan Onstenk
Anoul Bouwman

Bijzonder stukje Veldhoven

Met een prachtige diversiteit in architectuur, respect voor de groene woonomgeving én de geborgenheid van het dorpse Veldhoven, wordt Huysackers een heel bijzonder stukje Veldhoven. Lees meer over de visie en gedachtengang van de architecten van Huysackers. Huysackers in Veldhoven is ontworpen door Arjan Onstenk van VFO Architecten en Anoul Bouwman van Architectenbureau Visser en Bouwman. Samen lichten de heren het ontwerp toe. 

Architecten aan het woord

Wonen in Huysackers? Meld je aan!

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor één of meerdere woningtypes van Huysackers? En heb je ook al een Mijn Eigen Huis account waar je jouw favoriete woning(en) in je overzicht bij elkaar hebt staan? Dan krijg je een nieuwsbrief op het moment dat de verkoop start.

Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen van fase 1 in Huysackers.