Opgeleverd

Sneak preview! Eerste conceptbeelden Huysackers fase 2B

10 december '20

Om je een beter beeld te geven bij hoe de woningen in fase 2B er uit komen te zien, hebben we eerder al wat schetsen met je gedeeld. Deze schetsen staan op dit moment ook bij het woningaanbod. Maar er komen nu ook 3D beelden aan! We geven je nu alvast een voorproefje door enkele exterieur conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Kijk je mee?

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven, de geur te ruiken of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. En om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'. 

Verder uitwerken

We willen graag van zoveel mogelijk woningen artist impressions laten maken. Zo krijg jij als klant straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien. De beelden die we nu delen zijn concept versies en deze moeten nog verder uitgewerkt worden maar we vonden het wel het delen waard! Zodra we definitieve beelden hebben, communiceren we die natuurlijk weer met je. We plaatsen deze beelden dan ook bij de bouwnummers op de pagina Woningen. Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Huysackers? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Woningaanbod
  Nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod