Opgeleverd

Concept plattegronden per bouwnummer online

4 december '20

Waar komt de keuken? Welke kamer kun je als thuiswerkplek inrichten? En waar zie jij jezelf al slapen? De concept plattegronden van de 120 woningen van fase 2B staan nu op de website. Bekijk snel de indelingen!

Voorlopige plattegronden

De concept plattegronden van de woningen van fase 2B in Huysackers staan nu online. We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Let op: het zijn nog concept plattegronden, hierdoor is de kwaliteit niet optimaal en zijn niet alle afmetingen leesbaar. Deze plattegronden zijn enkel bedoeld om alvast een indicatie te geven van hoe de woningen zijn ingedeeld. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wat kleine wijzigingen voorkomen in de plattegronden. 

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om je huis naar wens aan te passen. Meer informatie hierover volgt zodra de plattegronden definitief zijn. Voor nu kun je in ieder geval al bedenken hoe je de woning eventueel wilt inrichten. Laat je gedachten de vrije loop! 

Bekijk de indelingen per bouwnummer
  Nieuwsoverzicht
  Bekijk het woningaanbod