Opgeleverd

De bouwnummers staan online!

2 september '20

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 120 woningen in Huysackers zijn in volle gang. We hebben zojuist de bouwnummers met conceptbeelden van de woningen online gezet. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Laat het ons weten door je NAW-gegevens achter te laten onder jouw favoriete bouwnummer.

Bekijk snel alle bouwnummers

Welke woning past bij jou?

Fase 2B in Huysackers bestaat uit een divers woningaanbod, van sociale koop tot vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils! Nu alle bouwnummers online staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk bijvoorbeeld eens de specifieke kenmerken per woning. Daarnaast staat er ook een conceptbeeld van iedere woning online, zodat je alvast een eerste indruk kunt krijgen van de verschillende woningen. De definitieve beelden volgen later. Op de interactieve kavelkaart hieronder kun je goed zien waar de woningen precies liggen.

Interesse? Schrijf je in!

We zijn achter de schermen druk bezig met het uitwerken van de plattegronden en impressies van de 120 woningen. Binnenkort volgt hier meer informatie over! Heb je interesse in een van de woningen? Meld je dan bij het woningaanbod aan als belangstellende en maak alvast een Mijn Eigen Huis account aan. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en als de verkoop gaat starten dan ontvang je automatisch bericht.

Wonen in Huysackers? Bekijk het woningaanbod
Meer weten? Bekijk het nieuwsoverzicht