Huren in Huysackers

Tussen alle koopwoningen in Huysackers is ook plaats voor prachtige huurwoningen. BPD Woningfonds biedt in fase 2A in totaal 27 woningen aan. Stuk voor stuk ook weer net zo mooi als de koopwoningen die al gebouwd of in aanbouw zijn in deze nieuwbouwwijk in Veldhoven. En ze zijn ook nog eens nu-op-de-meter! Wil jij graag wonen op één van de mooiste plekjes in Veldhoven? En dan het liefst in een nieuw huurhuis? Dan hebben we goed nieuws voor je!

image alt

De woningen

Luxe afgewerkte hoek- en tussenwoningen met een woonoppervlakte van 120 m2. Opvallende woningen met per rij woningen verschillende kleuren voordeuren. Groen, geel, rood en blauw, vrolijker kan haast niet. En het leuke is dat ook elke rij woningen een andere bouwstijl heeft. Voor degene die het precies wil weten; er is een Kempische bouwstijl, de stijl van De Delftse en De Bossche School maar ook de zogenaamde Shake Hands stijl. Het geeft ook de huurwoningen in deze Veldhovense nieuwbouwwijk een duidelijke identiteit. Hier voel jij je thuis!

Heb je interesse of wil je informatie over de woningen? Neem dan contact op met verhuurmakelaar MVGM. Zij vertellen je alles over de woningen, prijzen en beschikbaarheid.

Aanmelden en contact
image alt

Locatie en voorzieningen

De huurwoningen staan verspreid tussen de koopwoningen. Vanuit jouw nieuwe huis is alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven nooit ver weg. Op fietsafstand zijn de winkels en het centrum van Veldhoven. Basisscholen en middelbaar onderwijs zijn er volop in Veldhoven. Voor de kleintjes zijn er diverse natuurlijke speelplekken.

  Verhuurmakelaar MVGM
  Informatie en aanmelden