Vrijstaande woning - type E #039

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Huysackers in Veldhoven staat bekend om de grote verscheidenheid in architectuurstijlen. De rijk gedetailleerde gevels en afwisseling in materiaalgebruik maken deze wijk uniek.


In deze fase komen ook 11 extra grote vrijstaande woningen type E in het aanbod. Kiezen tussen een eettafel met ruimte voor het hele gezin of grote loungebank? Met de woonoppervlakte van 201 m2 hoeft dat zeker niet. Je zet hier met gemak een uitgebreid diner op tafel of organiseert een bioscoopavond voor het hele hockey- of voetbalelftal. Heerlijk al die ruimte!


Bouwnummer 039 is een zeer royale vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Opvallend aan deze wonning zijn de luiken en de donkere gevelstenen.


Met een woonoppervlakte van 201 m2 hoef je je over ruimtegebrek niet druk te maken. Vanuit de riante woonkamer en keuken met hoge ramen en openslaande deuren geniet je optimaal van de tuin op het westen, ook als het buiten koud is. De 4 slaapkamers geven iedereen een eigen plekje en de 2 badkamers zorgen ervoor dat het ook ’s ochtends nooit spitsuur is. De ruime zolder heeft eindeloos veel mogelijkheden. Van spelletjeshonk tot werkkamer, alles kan. 


Uiteraard is deze prachtige vrijstaande woning luxe afgewerkt. Zo is de woning voorzien van Svedex binnendeuren en zijn de begane grond en de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. De eerste badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad en de tweede met enkele wastafel en douche, zijn beide voorzien van Villeroy en Boch sanitair en Grohe kranen. Er is een separaat toilet op de bovenverdieping. En wat dacht je van een greeploze keuken met kookeiland, Quooker en Siemens- apparatuur of vergelijkbaar niveau? Deze woning heeft het allemaal!


In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning - type E #039

ca. 201 m2
5 kamers
3 woonlagen
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven

Overzicht wordt geladen..