Een vertrouwde Veldhovense partij

12 april '19

De 1e fase van Huysackers wordt gebouwd door Van Santvoort Bouw uit Veldhoven. Een divers team van gepassioneerde vakmensen die namens Van Santvoort al maanden werken aan de voorbereiding van dit bijzondere project. En wat voor project!

Misschien wel het mooiste stukje van Veldhoven

De bijzondere architectuur, de hoogwaardige afwerking en de grote diversiteit in woningen maakt van Huysackers misschien wel het mooiste stukje van Veldhoven.

In de 1e fase van Huysackers komen 64 prachtige eengezinshuizen waar kopers volop inspraak hebben. De vele optiemogelijkheden zorgt voor het maatwerk dat bij deze prijsklasse past.

image alt

Deze uitdaging past ons perfect!

Bas Oomen: “als ontwikkelaar en bouwer nemen we een unieke plek in het proces in. In een hele fijne en prettige samenwerking met vele partijen zijn we gekomen tot het ontwerp van de huizen en hebben we onze expertise mogen inzetten om te komen tot misschien wel één van de mooiste stukjes van Veldhoven. Als aannemer staan we te popelen om de huizen te realiseren, met de vele uitdagingen voor onze vakmensen om alle bijzondere details te mogen maken. Niet alleen het ontwerp van de huizen is van hoog niveau, de koper kan ook rekenen op een heel mooi standaard afwerkingspakket met een fraaie badkamer, een volwaardige keuken, het Nul op de Meter energieconcept en nog veel meer. De uitdaging past ons perfect want het leveren van hoogwaardige kwaliteit, creatieve ideeën en duurzame oplossingen vormt het dagelijks doel van ons bedrijf. Een eer om de enorme ambities te mogen waarmaken die de gemeente Veldhoven zich in Huysackers ten doel heeft gesteld”.

Wonen in Huysackers? Meld je aan!

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor één of meerdere woningtypes van Huysackers? En heb je ook al een Mijn Eigen Huis account waar je jouw favoriete woning(en) in je overzicht bij elkaar hebt staan? Dan krijg je een nieuwsbrief op het moment dat de verkoop start.

Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen van fase 1 in Huysackers.