Voorlopige prijzen fase 2A zijn bekend

30 december '19

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in fase 2A, dan wil je natuurlijk wel weten of jouw favoriete huis in Huysackers straks binnen jouw budget past. Daarom hebben we de indicatieve prijzen per woning online geplaatst. Welke woning past bij jou?

image alt

Wat zit er in de koopsom?

De indicatieve prijs per woning vind je bij het woningaanbod. Alle woningen in fase 2A zijn inclusief onder andere een mooie, complete keuken en luxe sanitair in de badkamer het het toilet. Maar ook dure investeringen zoals een warmtepomp en zonnepanelen zijn bij de koopsom inbegrepen. 

Bekijk de prijzen

Jouw huis financieren

Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over de financiering van jouw nieuwe huis in Huysackers. Een huis kopen doe je tenslotte niet elke dag en is dan ook een grote aankoop in je leven. Ben je benieuwd wat je kunt lenen dan kun je zelf je hypotheek berekenen met een handige online tool. Het geeft een indicatie op basis van je inkomen. Voor het bedrag dat je precies kan lenen heb je advies nodig dat rekening houdt met je persoonlijke situatie. Neem daarover contact op met je hypotheekadvieur of bank.