Opgeleverd

Hoera, 70% van Huysackers fase 2B is verkocht!

29 juni '21

Begin juni tekenden de eerste kopers voor hun nieuwe woning in Huysackers fase 2B. Inmiddels hebben we het verkooppercentage van 70% behaald! Hiermee is weer aan een opschortende voorwaarde, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomsten, voldaan.

Opschortende voorwaarden

De 120 woningen van Huysackers fase 2B worden gebouwd door 2 aannemers: BMV en Van Santvoort Bouw. BMV bouwt 81 woningen en Van Santvoort Bouw 39 woningen. Voordat de aannemers gaan starten met de bouw, moet er aan verschillende voorwaarden worden voldaan. Dit worden de opschortende voorwaarden genoemd en deze zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomsten. Een van de opschortende voorwaarden is dat ten minste 70% van de woningen die BMV gaat bouwen en 70% van de woningen die van Van Santvoort Bouw gaat bouwen, moet zijn verkocht. Inmiddels hebben we dit verkooppercentage behaald! Op dit moment zijn er 89 woningen verkocht, staan er 19 tekenafspraken gepland en zijn de overige 12 woningen onder optie. 

De kopers op de foto tekenden symbolisch voor hun nieuwe woning in Huysackers, van harte gefeliciteerd!

Ook in Huysackers wonen?

In Het Tolhuis, gelegen aan de rand van Huysackers, zijn nog enkele appartementen vrij. De appartementen zijn gemiddeld 124m2 en doen niet onder voor een gemiddelde eengezinswoning. Ook buiten heb je genoeg ruimte. De balkons zijn zo’n 16 m2 groot en liggen goed op de zon. Bekijk de beschikbare appartementen bij het woningaanbod en vraag vrijblijvend een optie aan!

Naar de appartementen