Opgeleverd

De eerste verdiepingsvloeren van Huysackers fase 2B zijn gelegd!

19 april '22

Er is een nieuwe mijlpaal bereikt op de bouwplaats van de 39 woningen, onderdeel van Huysackers fase 2B. De eerste verdiepingsvloeren zijn namelijk gelegd! Een leuk moment om een aantal foto's te delen en je weer een nieuwe bouwupdate te geven.

Een nieuwe bouwupdate

Net voor de paasdagen zijn de 1e verdiepingsvloeren van bouwnummers 277 tot en met 281 gelegd. Wat is er in de tussentijd aan voortgang geboekt bij de andere woningen van fase 2B? Hieronder een samenvatting van de werkzaamheden die in de eerste 2 weken van april op de bouwplaats zijn uitgevoerd:

 • Bouwnummers 282 tot en met 288-01
  Bij de 8 woningen van blok 23 worden de kanalen en leidingen op de eerste verdiepingsvloer aangebracht, waarmee deze worden klaargemaakt voor de stort. Denk hierbij aan de ventilatiekanalen van de WTW, de elektraleidingen, riolering, water, etc..
 • Bouwnummers 277 tot en met 281
  In de 7 woningen van blok 24 is de aannemer de breedplaatvloeren aan het leggen. Daarna worden de bekisting en het leidingwerk gemaakt, zodat deze ook afgestort kunnen worden.
 • Bouwnummers 299 tot en met 306
  De kalkzandsteenlijmers zijn momenteel bezig met het verlijmen van de kalkzandsteenelementen bij de 8 woningen van blok 25. Dit zijn de dragende wanden waar uiteindelijk de eerste verdiepingsvloeren op gelegd worden.
 • Bouwnummers 341 tot en met 348-02
  De funderingen van blok 26 zijn inmiddels gestort. Binnenkort worden de beganegrondvloeren van de 10 woningen gelegd.
 • Bouwnummers 336 tot en met 340
  In de 5 woningen van blok 27 wordt hard gewerkt om de funderingen te gaan storten. Zo zijn ze bezig met het vlechten van het betonstaal dat in de funderingen moet komen.
 • Bouwnummer 354
  Het storten van de fundering van bouwnummer 354 stond gepland voor week 16. Deze werkzaamheden worden gecombineerd met de stort van de funderingen van blok 27.