Opgeleverd

De uitslag van de toewijzing is bekend

26 april '19

Het is zover. De 64 woningen van Huysackers in Veldhoven zijn toegewezen. Dat dit een zeer gewilde wijk wordt, bleek wel uit de hoeveelheid inschrijvingen die zijn binnengekomen! Het is dus geen verrassing dat de meeste woningen ook meteen onder optie staan. Er zijn nog enkele woningen die niet konden worden toegewezen. Hoe nu verder?

Zo gaat het verder

Nu de toewijzing achter de rug is, zijn er 2 mogelijkheden. Of je bent één van de gelukkigen die een woning toegewezen heeft gekregen of je bent reservekandidaat geworden. Hieronder lees je wat in beide situaties de volgende stap is.

Je hebt een woning toegewezen gekregen!

Gefeliciteerd! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

 

 

Je bent reservekandidaat

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen huis toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Alles over de optieperiode

Er breekt een leuke, spannende tijd aan als je een woning toegewezen hebt gekregen. Een periode waarin je heel veel keuzes gaat maken. Wat er tijdens de optieperiode allemaal op je af komt, hebben we voor je in de volgende video samengevat.