Opgeleverd

5 november 2020

Online start verkoop appartementen

Zet alvast in je agenda! Op donderdag 5 november start om 15:00 uur de online verkoop van de 10 appartementen in Huysackers in Veldhoven. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welk appartement jij kiest? Bereid je alvast voor!

Meld je aan als belangstellende

29 oktober '20

Heb jij al een wensenlijstje met favoriete bouwnummers gemaakt, jezelf aangemeld als belangstellende én een financiële check geregeld? Dan ben je goed voorbereid en ontvang je op donderdag 5 november een e-mail dat de verkoop is gestart. In jouw Mijn Eigen Huis account staan dan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 5 november de nieuwsbrief.

image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Als op 5 november de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje te plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot donderdag 12 november 17:00 uur. Op vrijdag 13 november is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. 

Meer over het koopproces