Concept beelden Huysackers fase 1

15 maart '19

Voordat de beelden van de woningen precies zijn zoals het echt gaat worden, zijn de makers van deze zogeheten artist impressions druk in de weer. Maar wat is het leuk om alvast een aantal conceptbeelden  met jullie te delen. Zeker bij zo'n fantastisch plan als Huysackers in Veldhoven. Dit nieuwsbericht wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe beelden zodra deze beschikbaar zijn. Zodra we alle beelden definitief hebben dan voegen we deze toe aan het woningaanbod bij het betreffende bouwnummer.

64 rijk gedetaillerde koopwoningen

In de eerste fase van Huysackers komen in totaal 64 rijk gedetailleerde koopwoningen met verschillende architectuurstijlen. Er komen 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen in verschillende varianten. Het verschil zit met name in de grootte van de woningen maar ook in de verschillende gevels. In deze eerste fase van Huysackers komen ook patiowoningen, huurwoningen en bouwkavels.

Sneak preview

Waarom wachten met de beelden als we nu alvast iets kunnen laten zien? De conceptbeelden worden op onderdelen aangepast, mogelijk dat er details in de woningen veranderen. Ook worden de artist impressions nog verder aangekleed met bomen, ander groen en mensen. Zodat je een heel realistisch beeld krijgt hoe Huysackers er straks uit komt te zien. De eerste beelden zijn in ieder geval al veelbelovend. Uiteraard worden er van de overige woningen ook art impressions uitgewerkt. Zodra we hier de beelden van hebben gaan we deze uiteraard ook delen op deze pagina. 

De planning

Eind april start de verkoop van de 1e fase in Huysackers. Zorg dat je goed bent voorbereid zodat je - zodra de verkoop start - niet voor verrassingen komt te staan. Doe bijvoorbeeld vast een financiële check en maak alvast een account aan.

image alt

Wonen in Huysackers

Plan Huysackers ligt aan de westkant van Veldhoven, tussen de Antwerpsebaan en de Roskam. Naast de landerijen en bossen en met een doorgaande fietsroute dwars door de wijk. Maar ook vlak bij het centrum van Veldhoven, de stad Eindhoven en de uitvalswegen. Zo ben je snel in de rest van het land of zelfs verder Europa in via Eindhoven Airport. Je woont hier op een fantastisch locatie.

Bekijk het aanbod
image alt

Account aanmaken is belangrijk

Als je straks een woning wilt kopen in Huysackers dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat? Lees stap-voor-stap hoe je een account aanmaakt en hoe je jouw favoriete woningen beheert.