Opgeleverd

Wat maakt het Penthouse zo bijzonder?

2 november '20

Op zoek naar een ruime woning waar je volledig gelijkvloers kunt wonen maar waar je niet hoeft in te leveren op een fijne buitenruimte? Zoek dan niet verder! In Het Tolhuys in Huysackers komen 2 penthouses met een riant dakterras én balkon. Je kijkt vanuit de woonkamer heerlijk weg over de groene omgeving. Dát is fijn wonen.

image alt

Dakterras én balkon

Het Penthouse heeft een dakterras van 90 (!) m2 én een balkon van 17 m2. Doordat je niet één maar twee buitenruimtes hebt, is er altijd wel een plekje waar de zon schijnt. Er is plaats genoeg voor bakken met boompjes, planten en bloemen, een fijne loungeset en een grote eettafel. Het Tolhuys staat aan de rand van de wijk Huysackers. Je woont hier rustig, met voldoende privacy. Doordat het Penthouse zich op de bovenste verdieping bevindt, heb je hier prachtig uitzicht over de groene omgeving.

image alt

Zeeën van ruimte

Het Penthouse is met de lift of trap bereikbaar vanuit de centrale hal. De auto('s) parkeer je in de parkeerkelder en de fietsen in de berging. Met een woonoppervlakte van 149 m2, 3 slaapkamers en een grote woonkeuken heb je hier genoeg ruimte. Overal in huis brengen de grote ramen veel licht naar binnen en kijk je fijn weg over de groene omgeving. 

Bekijk de woningen
image alt

De afwerking

Het Penthouse in Huysackers wordt standaard al van een mooie afwerking voorzien. In de prijs van je woning is een keuken met kookeiland opgenomen met o.a. een quooker, twist stopcontact, inductiekookplaat, vaatwasser en koel/-vries combinatie. De badkamer en toilet zijn luxe afgewerkt met Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen. Wil je iets aanpassen in de afwerking of helemaal zelf je keuken en badkamer inrichten? Dat kan natuurlijk ook!

Warmtepomp met koelmodule

In de prijs van het Penthouse is ook vloerverwarming en een warmtepomp met koelmodule opgenomen. Dit is een goedkope en duurzame manier om je woning te verwarmen en te koelen. Zo heb je zowel in de zomer als in de winter een aangename temperatuur in je nieuwe woning. 

Meer over duurzaamheid