Opgeleverd

Nog enkele woningen beschikbaar in fase 1 en 2a

26 juni '20

Wil jij de voordelen van een nieuwbouwwoning en wonen in Veldhoven? Het kan! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 1 en fase 2a in Huysackers! Deze fases omvatten in totaal 134 woningen van diverse types. Van tussenwoning tot vrijstaand huis, voor elk budget een passende woning.

image alt

Laatste hoekwoning fase 2a

Dit is je laatste kans! Er is nog maar één hoekwoning in Huysackers fase 2a vrij. Bouwnummer 258 heeft een oppervlakte van 120m2 en kost 370.000 v.o.n. De woning heeft een tuin op het noordoosten, een eigen parkeergelegenheid met plaats voor twee auto's en de mogelijkheid om een garage aan te bouwen. De ruime woonkamer heeft een open keuken en op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. De zolder tover je om tot gezellige hobbyruimte, ultiem speelpaleis of toch die extra logeerkamer.

image alt

Vrije woningen

Altijd al gedroomd van een vrijstaande woning? In Huysackers fase 1 en fase 2a zijn nog een paar vrijstaande woningen beschikbaar. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 170 - 228 m2 en een v.o.n. prijs van 667.450 tot 800.000. Alle woningen hebben een grote achtertuin en standaard 3 of 4 ruime slaapkamers. De woonkamer heeft een open keuken en de zolder is vrij in te delen. Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Bekijk het woningaanbod

Zie jij jezelf hier wel wonen?

Wil jij de voordelen van een nieuwbouw woning? En wonen in duurzaam gebouwd dorp Huysackers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende optie en een persoonlijk gesprek!

Heb je een vraag? Contact
Wil jij wonen in Huysackers? Bekijk het woningaanbod