Opgeleverd

Binnenkort nieuw woningaanbod in Huysackers

16 juli '20

Goed nieuws! Er komt weer nieuw woningaanbod aan in Huysackers. In de nieuwbouwwijk komen 10 luxe koopappartementen met een woonoppervlakte van minimaal 125 m2. Om je alvast een indruk te geven van deze appartementen, hebben we de woningtypes online gezet. Heb je interesse? Laat dan alvast jouw gegevens achter!

   

Wonen in Huysackers?

Huysackers in Veldhoven staat bekend om de grote verscheidenheid in architectuurstijlen. De rijk gedetailleerde gevels en afwisseling in materiaalgebruik maken deze wijk uniek en een geweldige plek om te wonen. Deze herkenbare stijl is ook weer terug te zien in de appartementen. De appartementen hebben een riante living met open keuken en beschikken over een groot balkon en/of dakterras waar je van het zonnetje kunt genieten. Bekijk snel het woningaanbod!

Bekijk het woningaanbod

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf hier wel wonen? Zoals het er nu naar uitziet gaan de appartementen eind van het jaar in verkoop. Op dit moment werken we de plannen verder uit, zodat we je binnenkort meer kunnen laten zien over het nieuwe woningaanbod in Huysackers. Meld je alvast aan door je persoonlijke gegevens achter te laten bij een van de woningtypes en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van het laatste nieuws!