Maak kennis met fase 2 in Huysackers

6 december '19

Het afgelopen jaar heb je uitgebreid kennis kunnen maken met de eerste fase van Huysackers. Heb je achter het net gevist bij jouw favoriete woning of heb je net over dit plan gehoord? Kijk dan snel mee, we hebben de woningtypes van fase 2 online gezet! In totaal komen er 70 woningen in fase 2. Aangezien dit dezelfde woningtypes zijn als uit fase 1, heb je nu weer de kans om jouw droomwoning in Huysackers te kopen.

Het woningaanbod

Huysackers in Veldhoven staat bekend om de grote verscheidenheid in architectuurstijlen. De rijk gedetailleerde gevels en afwisseling in materiaalgebruik maken deze wijk uniek. Na een succesvolle 1e fase gaat fase 2 begin 2020 naar verwachting in verkoop. In deze fase zie je bij de 70 nieuwbouwwoningen ook weer de herkenbare stijl en woningtypes van de eerste fase terug.

De eerste ruwe schetsen geven al een duidelijk beeld van de nieuwe fase. Met trots laten we ze je dan ook zien! De gemoedelijke wijk in Veldhoven wordt prachtig!

Bekijk de woningen

Interesse? Meld je aan

Zie je het wel zitten om in Huysackers te gaan wonen? Leuk! Zoals het er nu naar uitziet gaan de woningen begin 2020 in verkoop. Tot die tijd maken we op deze website steeds meer bekend over de woningen en de definitieve prijzen. Maak het jezelf gemakkelijk en laat je naw gegevens achter bij het woningtype van je keuze. Dan ontvang je via digitale nieuwsbrieven altijd het laatste nieuws.

  Duurzaamheid
  Bekijk het aanbod