Opgeleverd

Inschrijving bouwkavels gemeente

8 maart '18

Aan de mooie, groen rand van Huysackers komen 18 bouwkavels in verkoop. Het merendeel van de kavels ligt aan de Antwerpsebaan, de kavels variëren in grootte van 399 tot 969 m2.
 

Informatieavond gemeente

Donderdag 15 maart van 15.00 tot 19.00 uur is er in het gemeentehuis van Veldhoven een inloopbijeenkomst over de aankoop van particuliere bouwkavels in Huysackers. Er zijn dan deskundigen aanwezig die vragen kunnen beantwoorden op het gebied van grondaankoop, bouwvoorschriften en NUL-op-de-meter bouwen.

Inschrijfperiode

Heb je interesse in een bouwkavel in Huysackers let dan goed op de inschrijfperiode. De inschrijftermijn opent op maandag 19 maart 09.00 en sluit dinsdag 3 april om 09.00 uur. Het inschrijfformulier is beschikbaar via deze website én tijdens de inloopbijeenkomst. Datum en tijd van ontvangst bepalen de volgorde waarin geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een verkoopgesprek. De verkoopgesprekken starten na 3 april.

Duurzaam wonen

Wat Huysackers bijzonder maakt zijn de duurzaamheidsambities. Huysackers wordt de eerste ontwikkeling in Veldhoven waar geen aardgasnetwerk wordt aangelegd. De woningen moeten voldoen aan het ‘NUL-op-de-meter-concept’. Dat houdt in dat de woning zelf het benodigde jaarlijkse stroomverbruik opwekt. 

Vragen?

Wil je meer weten over de bouwkavels neem dan contact op met de gemeente Veldhoven via Telefoon: 14 040 of [email protected]. De bouwkavels worden namelijk rechtstreeks door de gemeente verkocht.