Opgeleverd

Favorietenfunctie gewijzigd

11 september '20

De favorietenfunctie in jouw account is veranderd naar de nieuwe wensenlijst. Niet meer op basis van een woningtype, maar op bouwnummer. Had je via een favoriet aangemeld voor een project, dan blijft jouw belangstelling bij ons bekend.

Nieuwe functie

Misschien heb je het al gezien, er is een nieuwe functionaliteit op de website beschikbaar: de Wensenlijst. Het vervangt de favorieten zoals ze in je account altijd te vinden waren. Waar de favorieten was gebaseerd op een woningtype, kan je nu specifieke bouwnummers gaan bewaren in je eigen wensenlijst.

Tot voor kort was een favoriet ook automatisch gekoppeld aan een belangstelling voor een project. Met de introductie van de wensenlijst is dit niet meer het geval. Plaats je een woning op de wensenlijst, dan plaats je de woning ook echt alleen op een wensenlijst. Je zult je apart moeten aanmelden voor een project, mocht je daar belangstelling in hebben. Ofwel, je doet alleen de actie die je daadwerkelijk doet. Ter geruststelling: oude aanmeldingen voor een project via een favoriet, blijven bestaan.

Heb je bouwnummers op je wensenlijst geplaatst en aangemeld voor het project, dan ontvang je per email updates over het project die zijn aangepast op jouw wensenlijst. En als de verkoop start, plaats je met 1 klik op de knop de bouwnummers in je winkelmandje.