Opgeleverd

Zo komt Huysackers fase 2B eruit te zien

24 december '20

Een tijdje terug deelde we de conceptbeelden van Huysackers fase 2B. De definitieve exterieurimpressies zijn nu klaar en we kunnen niet wachten om de beelden aan jullie te laten zien. Wat wordt het mooi! Kijk je mee?

Neem een kijkje in de wijk

Om jullie een goed beeld te geven van hoe de woningen in Huysackers fase 2B eruit komen te zien, hebben we 3D beelden laten maken. Van starterswoningen tot vrijstaande woningen. In deze fase is er voor ieder wat wils. De verschillende gevels geven deze wijk een dorpse en gezellige uitstraling. Bekijk alle impressies op de pagina woningen. Ben jij ook benieuwd hoe de woningen er van binnen ongeveer uitzien? En hoe de wijk er van bovenaf uitziet? Binnenkort delen we nog interieurimpressies en een vogelvlucht. Houd de website goed in de gaten om niks te missen of meld je aan bij je favoriete bouwnummer en word automatisch op de hoogte gehouden.

Het woningaanbod

Schrijf je in als belangstellende

Heb jij interesse in een woning in Huysackers fase 2B? Schrijf je dan nu vrijblijvend in als belangstellende. Dit doe je door op het hartje van jouw favoriete bouwnummer te klikken en je in te schrijven voor Mijn Eigen Huis. Je blijft zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zodra er meer informatie is over de woningen sturen wij je per e-mail een update.