Opgeleverd

In Huysackers woon je duurzaam

31 juli '20

Een nieuwbouwwoning? Dat is wel zo makkelijk én kan behoorlijk schelen in de maandelijkse energielasten. Makkelijk omdat je bij de keuze voor nieuwbouw niet meer hoeft na te denken over een toekomst waarin er geen gasaansluiting meer is. Met een nieuwbouwwoning in Huysackers ben je klaar voor de toekomst. Alle woningen in Huysackers worden namelijk milieuvriendelijk en duurzaam gebouwd.

image alt

Nul-op-de-meter

Nul-op-de-meter betekent dat een woning energie opwekt en je niet of nauwelijks afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals gas. Een nul-op-de-meterwoning wekt op verschillende manieren zijn eigen energie op voor elektriciteit en warmte, zoals bijvoorbeeld met een warmtepomp en zonnepanelen. Met deze hypermoderne technieken heeft een gemiddeld gezin, bij bewust energieverbruik, geen energielasten! Dat is een nul-op-de-meterwoning in een notedop. Lijkt het jou ook wel wat om in een gloednieuw huis te wonen zonder energierekening? Alle woningen in dit Huysackers zijn nul-op-de-meter.

image alt

Duurzame technieken

In Huysackers woon je fijn, geborgen en bovendien duurzaam! De woningen in Huysackers zijn helemaal voorbereid op een gasloze toekomst en ze beschikken over verschillende duurzame technieken en installaties, zoals: zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp.

Vragen? Neem contact met ons op
Wonen in Huysackers? Bekijk het woningaanbod