Opgeleverd

Wat gaan de woningen kosten?

13 april '21

De definitieve prijzen per woning van Huysackers fase 2B zijn bekend. Wat betaal je straks voor een vrijstaande woning aan de rand van Huysackers? En wat kosten de 2-onder-1 kapwoningen of de tussenwoningen? We vertellen je er graag meer over. Bekijk snel of jouw droomwoning binnen je budget valt!

image alt

De prijzen

De prijzen van de woningen van Huysackers fase 2B zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Een keuken met apparatuur
  • Een luxe afgewerkte badkamer
  • Een duurzame woning met warmtepomp en zonnepanelen
  • Je koopt de woning vrij op naam

Vrij op naam
De woningen zijn vanaf €220.000 te koop. Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de prijzen

Financiële check

Nu je weet wat de koopsom van jouw favoriete woning is, is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

De verkoop start op 19 april

De verkoop van de 120 woningen van Huysackers fase 2B start op maandag 19 april om 15.00 uur. Wil je goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan, voeg je favoriete woningen toe aan jouw wensenlijst en vraag een financiële check aan. In jouw persoonlijke account staan ook de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

  Woning kopen
  Woningaanbod