Opgeleverd

Definitieve verkoopprijzen appartementen Het Tolhuys

26 oktober '20

Heb je een oogje op één van die mooie appartementen in Huysackers? Dan wil je natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen zijn vastgelegd en staan nu online!

image alt

De prijzen

De prijzen voor de appartementen in Het Tolhuys zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Een duurzame woning met een bodemwarmtepomp met koelmodule
  • Een luxe afgewerkte badkamer met Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen
  • Een luxe keuken met inductiekookplaat, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron
  • Standaard met stijlvolle Svedex deuren
  • Je koopt de woning vrij op naam

Vrij op naam
Vrij op naam (v.o.n.) houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water, riolering én de warmtepomp.

Bekijk prijzen
image alt

Download jouw persoonlijke brochure

Hoe handig is het om je familie of vrienden vol trots een brochure te laten zien welke woning jij op het oog hebt in Huysackers! Bij je favoriete bouwnummer vul je jouw gegevens in bij "brochure aanvragen'', je ontvangt van ons een e-mail met link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel kan uitprinten.

Woningen

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 10 appartementen in Huysackers start binnenkort. We hopen je snel meer te vertellen over de exacte datum. Wil je goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een Mijn Eigen Huis account aan en voeg je favoriete woningen toe aan jouw wensenlijst. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis. 

Tip: Nu je weet wat de koopsom is van jouw favoriete huis is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de financiële check.

Wonen in Huysackers? Bekijk het woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op!