Opgeleverd

De verkoop van fase 1 start bijna, nog even geduld

14 maart '19

De impressies van de nieuwbouwwoningen in Huysackers zijn al in een vergevorderd stadium. Hiermee heb je al een goede eerste indruk hoe de woningen eruit komen te zien. Ook op de interactieve kaart heb je waarschijnlijk al gezien waar jouw favoriete huis komt te staan. Heb je je favoriete woningen ook al toegevoegd aan je persoonlijke account van Mijn Eigen Huis?

Verkoop start binnenkort

Op dit moment worden de impressies verder afgerond zodat je een hele goed indruk krijgt hoe de woningen er uit komen te zien. Ook de woningplattegronden worden uitgewerkt. Alle andere documenten en verkoopstukken zijn volop in voorbereiding zodat de verkoop snel van start kan gaan. Benieuwd hoe de verkoopprocedure verloopt?

Meld je aan!

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor één of meerdere woningtypes van Huysackers? En heb je ook al een Mijn Eigen Huis account waar je jouw favoriete woning(en) in je overzicht bij elkaar hebt staan? Dan krijg je een nieuwsbrief op het moment dat de verkoop start.

Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen van fase 1 in Huysackers.