Opgeleverd

Wonen in Huysackers fase 2a?

19 augustus '20

In Huysackers fase 2a zijn nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar. Koop je vóór 1 september een van deze beschikbare woningen, dan weet je zeker dat de bouw van jouw nieuwe droomhuis dit jaar nog start. De aannemer begint namelijk in november met de eerste bouwwerkzaamheden. Bekijk snel of jouw droomwoning nog beschikbaar is!

Bekijk het woningaanbod
image alt

Bouwnummer 039

Op een hoekkavel aan de rand van Huysackers staat deze prachtige vrijstaande woning met bouwnummer 039. Met een woonoppervlakte van 201 m2 hoef je je over ruimtegebrek niet druk te maken. Vanuit de riante woonkamer en keuken met hoge ramen en openslaande deuren geniet je optimaal van de tuin. De 4 slaapkamers geven iedereen een eigen plekje en de 2 badkamers zorgen ervoor dat het ook 's ochtends nooit spitsuur is. 

image alt

Bouwnummer 110

Is het altijd al jouw droom geweest om vrijstaand te wonen? Het kan nu in Huysackers! Op dit moment is bouwnummer 110 nog beschikbaar. Een royale vrijstaande woning mét garage! De woning heeft maar liefst 228 m2 woonoppervlakte verdeeld over drie ruim opgezette woonlagen. Op de begane grond vind je de ruime woonkamer en keuken. Ga jij hier voor een kookeiland? De keuze is aan jou! Op de eerste verdieping vind je standaard 3 slaapkamers en 2 badkamers en op de tweede verdieping vind je nog 2 slaapkamers en een badkamer. Genoeg plek voor jou en je gezin! 

image alt

Bouwnummer 215

Iets voor jou, zo'n vrijstaande woning met genoeg ruimte voor het hele gezin? Op een hoekkavel aan de rand van Huysackers staat deze prachtige woning met bouwnummer 215. Door de grote ramen valt het licht prachtig binnen en kijk je vrij uit naar buiten. Met een woonoppervlakte van 190m2, drie slaapkamers en een enorme tuin op het zuidoosten is het hier heerlijk wonen. Wordt dit jouw nieuwe huis? Vraag direct een optie aan!

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf wel in Huysackers wonen? Vraag nu direct een optie aan via deze website. Het is heel eenvoudig en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Lees meer over een optie aanvragen