De verkavelingskaart staat online

11 oktober '18

Waar komen de 64 woningen in Huysackers precies te liggen? En welk type komt waar? Bekijk het op de verkavelingskaart, die staat nu online.

Diverse bouwstijlen

In het eerste deel van Huysackers komen straks 64 woningen te liggen. Er komen vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen in verschillende bouwstijlen te liggen. De bouwstijlen die in Huysackers als inspiratiebron worden gebruikt zijn: Kempisch, Delftse school, Bossche school en Shake-hands. Dit zorgt voor een divers maar ook mooi samenhangend straatbeeld.
Op de interactieve verkavelingskaart kun je nu alvast bekijken waar welk woningtype komt te liggen.

Planning start verkoop

Door de grotere diversiteit aan woningen wordt Huysackers een wijk met mooie afwisselende straatbeelden. Maar daarom duurt het ontwikkelproces langer dan van te voren is ingeschat en daarom start de verkoop later. De start verkoop is verschoven naar het eerste kwartaal van 2019. 

Interesse? Schrijf je in

Welke woningtype past het beste bij jou? Bekijk het woningaanbod en schrijf je in voor het woningtype van jouw voorkeur. Wij houden je dan middels nieuwsbrieven op de hoogte over onder andere de planning, woningplattegronden en meer.