Opgeleverd

Afwerking appartementen Het Tolhuys

22 december '20

De appartementen van Het Tolhuys in Huysackers worden standaard al van een luxe afwerking voorzien. Wil je iets aanpassen in de afwerking of helemaal zelf je keuken en badkamer inrichten? Dat kan natuurlijk ook!

image alt

De badkamer

Voor het sanitair in de appartementen kiezen we voor kwaliteit. De badkamer wordt standaard voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet. Wil jij graag een ligbad of het toilet en de badkamer aanpassen naar jouw persoonlijke wensen? Dat kan uiteraard! Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider. 

Let op, de afbeelding hiernaast is niet de wastafel zoals deze in de appartementen zal zitten.

Kwaliteit van Villeroy & Boch en Grohe

Voor de toiletruimte, de badkamer en het seperate toilet is er gekozen voor de kwaliteit van Villeroy & Boch en Grohe. De toiletten zijn voorzien van een wandcloset en standaard is de badkamer voorzien van een moderne wastafel en betegelde douchehoek. In combinatie met de kranen en de doucheset van Grohe maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer.

image alt

De keuken

Koop je een appartement in Het Tolhuys dan zit er standaard een complete keuken bij. De keuken wordt opgeleverd met hoogglans witte frontjes (greeploos) en een composiet werkblad in de kleur Smokey Grey gepolijst. Liever een andere kleur keuken? De keuken is zonder meerprijs ook beschikbaar in diverse andere kleuren. Uiteraard is het ook mogelijk om de keuken volledig aan te passen naar je eigen wensen.

De volgende apparatuur is standaard bij de prijs inbegrepen:

  • 4-zone 2x220V inductiekookplaat
  • Geïntegreerde koel-/vriescombinatie
  • Geïntegreerde vaatwasser
  • Combimagnetron
  • Blokmodel recirculatie wandafzuigkap
  • RVS spoelbak
  • Quooker (bij de penthouses)
  • Twist stopcontact (bij de penthouses)

Wonen in Het Tolhuys?

Zie jij wonen in Het Tolhuys in Huysackers wel zitten? Er zijn nog verschillende bouwnummers beschikbaar. Bekijk het woningaanbod op de pagina 'woningen' en vraag vrijblijvend een optie aan!

Het woningaanbod