12 november 2019

Inloopavond bouwkavels

Dinsdag 12 november 2019 van 17.00 – 20.00 uur was in Dorpscentrum D’Ouw School, Oude Kerkstraat 18 in Veldhoven een inloopbijeenkomst over de aankoop van particuliere bouwkavels in Huysackers. Er waren deskundigen aanwezig die vragen beantwoordden op het gebied van grondaankoop, bouwvoorschriften en Nul-op-de-meter bouwen.

Inschrijving bouwkavels Huysackers fase 2

25 oktober '19

In Huysackers start binnenkort de verkoop van 23 bouwkavels. Wil jij jouw vrijstaande droomwoning bouwen in deze nieuwe wijk? Bereid je dan alvast voor. Bekijk alles over de bouwkavels op deze website en kom naar de informatieavond.
 

Inschrijfperiode

Heb je interesse in een bouwkavel in Huysackers let dan goed op de inschrijfperiode. De inschrijftermijn opent op 1 november 2019  en sluit 26 november om 19:00 uur. Het inschrijfformulier is beschikbaar via deze website én tijdens de inloopbijeenkomst. Een notaris bepaalt donderdagavond 28 november de toewijzingsvolgorde van de kavels via een lotingsprocedure. De verkoopgesprekken starten daarna.

image alt

Duurzaam wonen in Huysackers

Wat Huysackers bijzonder maakt zijn de duurzaamheidsambities. Huysackers wordt de eerste ontwikkeling in Veldhoven waar geen aardgasnetwerk wordt aangelegd. De woningen moeten voldoen aan het ‘NUL-op-de-meter-concept’. Dat houdt in dat de woning zelf het benodigde jaarlijkse stroomverbruik opwekt. 

Duurzaam bouwen in Veldhoven

Vragen?

Wil je meer weten over de bouwkavels neem dan contact op met de gemeente Veldhoven via Telefoon: 14 040 of [email protected]. De bouwkavels worden namelijk rechtstreeks door de gemeente verkocht. Zijn zijn op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 uur. 
 

Neem contact op met de gemeente Veldhoven Heb je vragen?
Ga naar de bouwkavels Meer informatie