Penthouse #010

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Aan de rand van de wijk Huysackers staat een luxe appartementencomplex. Op de bovenste verdieping van het complex vind je bouwnummer 010. Dit penthouse is de crème de la crème van het gebouw. Het heeft een mooie leefruimte met een riant dakterras. Een fantastische buitenruimte om je gasten te verwelkomen!

In aanbouw / bewoond

Penthouse #010

ca. 149 m2
4 kamers
3e verdieping
Parkeerplaats
balkon
dorpsleven
image alt

Woningconfigurator

Om je te helpen bij het bekijken van de indeling en de ligging van de diverse appartementen in Het Tolhuys in Huysackers, hebben we een 3D model gemaakt. Erg handig bij het bepalen waar je precies zou willen wonen! Je ziet ook welke parkeerplaats in de parkeerkelder bij welk appartement hoort en waar je de berging van jouw nieuwe appartement kunt vinden.

image alt

Zonnestand

Met de 3D-viewer kun je rondom het gebouw heen bewegen, in- en uitzoomen en elk appartement afzonderlijk van binnen bekijken. En met de speciale zonnestand-functie kun je op elk gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar, wat je maar wilt en instelt. Als je graag in de ochtendzon ontbijt of in de avondzon dineert, dan weet je na gebruik van de 3D-viewer direct welk appartement bij jou (of jullie) hoort.