Appartement #007

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een luxe appartement waar je volledig gelijkvloers kunt wonen? Aan de rand van de wijk Huysackers komt een luxe appartementencomplex. Op de tweede verdieping van het complex vind je bouwnummer 007. Dit appartement heeft twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats in de parkeerkleder en een balkon op het westen. Vanaf je balkon heb je prachtig uitzicht over de groene omgeving. Het is hier heerlijk wonen. Iets voor jou?

In aanbouw / bewoond

Appartement #007

ca. 125 m2
3 kamers
2e verdieping
1 Parkeerplaats
balkon
dorpsleven
image alt

Woningconfigurator

Om je te helpen bij het bekijken van de indeling en de ligging van de diverse appartementen in Het Tolhuys in Huysackers, hebben we een 3D model gemaakt. Erg handig bij het bepalen waar je precies zou willen wonen! Je ziet ook welke parkeerplaats in de parkeerkelder bij welk appartement hoort en waar je de berging van jouw nieuwe appartement kunt vinden.


Bekijk de woningconfigurator.

image alt

Zonnestand

Met de 3D-viewer kun je rondom het gebouw heen bewegen, in- en uitzoomen en elk appartement afzonderlijk van binnen bekijken. En met de speciale zonnestand-functie kun je op elk gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar, wat je maar wilt en instelt. Als je graag in de ochtendzon ontbijt of in de avondzon dineert, dan weet je na gebruik van de 3D-viewer direct welk appartement bij jou (of jullie) hoort.


Bekijk de woningconfigurator.