Opgeleverd

3D configurator Het Tolhuis

9 april '21

Heb jij de woningconfigurator van Het Tolhuis al bekeken? Om je te helpen bij het bekijken van de indeling en de ligging van de diverse appartementen in Het Tolhuis hebben we een 3D woningconfigurator gemaakt. In de configurator zie je in een overzicht alle appartementen en kun je om het hele gebouw heen draaien.

Je kunt zelf rondom het gebouw heen bewegen en als op het tabblad woningen klikt, kun je vervolgens de individuele bouwnummers selecteren. Je ziet hier de kenmerken en de verkooptekeningen. Ook kun je zien welke parkeerplaats in de parkeerkelder bij welk appartement hoort en waar je de berging van jouw nieuwe appartement kunt vinden.

Met deze woningconfigurator kan je zelf online jouw nog te bouwen droomappartement bekijken. Haal bijvoorbeeld het dak eraf en kijk van bovenaf de appartementen in. Kies voor een specifiek bouwnummer en je kunt jouw favoriet van alle kanten 3D bekijken en uit elkaar halen.

image alt

Zonnestand

Met de speciale zonnestand-functie kun je op elk gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar, wat je maar wilt en instelt. Als je graag in de ochtendzon ontbijt of in de avondzon dineert, dan weet je na gebruik van de 3D-viewer direct welk appartement bij jou (of jullie) hoort. Klik op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl.

  Nieuwsoverzicht
  Naar appartementen