Opgeleverd

Website Het Tolhuis online

5 april '21

Nog niet zo lang geleden is de verkoop van Het Tolhuis gestart. De penthouses zijn al vergeven, maar er zijn nog wel wat appartementen beschikbaar! Tijd om je nog uitgebreider te informeren over dit exclusieve nieuwbouwplan aan de rand van Huysackers. Op deze nieuwe website vertellen we je meer over de ideale ligging en vele extra’s van de 8 luxe appartementen.

image alt

De extra’s van Het Tolhuis

Gelijk maar even beginnen met die extra’s. Wie hier een appartement koopt, krijgt waar voor zijn geld. Dat zit hem niet alleen in de charmante architectuur met hoogwaardige details, de grootte van de appartementen is zeker ook een dikke plus. Met gemiddeld 124m2 doen de appartementen niet onder voor een gemiddelde eengezinswoning. Ook buiten geven we je de ruimte. De balkons zijn zo’n 16 m2 groot en liggen goed op de zon. Zoals je mag verwachten in dit segment, zijn de appartementen mooi afgewerkt met luxe sanitair én zelfs een complete keuken is bij de koop inbegrepen. Natuurlijk krijg je van ons alle vrijheid om sanitair en keuken naar eigen smaak en idee aan het passen. Tot slot heeft iedereen een berging met stroomvoorziening én een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage.

image alt

Het comfort van nieuwbouw

Wie een nieuwbouwappartement koopt, is klaar voor de toekomst. Om het onderhoud hoef je je geen zorgen om te maken. Allereerst is alles nieuw, daarbij worden zaken goed geregeld in de VvE. Voor het warmwater en de verwarming worden de appartementen aangesloten op een warmtepomp die de ouderwetse cv-ketel vervangt. Heel duurzaam én comfortabel, want het hele appartement is daardoor voorzien van vloerverwarming.

image alt

Tot ziens?

Zie je het wel voor je om hier te wonen en wil je meer weten? Laat dan even je gegevens achter, dan kunnen we je op de hoogte houden. Het is ook al mogelijk om een optie aan te vragen. Bekijk het woningaanbod en ontdek of jouw woondroom werkelijkheid wordt in Het Tolhuis.

Naar woningaanbod