Opgeleverd

De voordelen van wonen in Het Tolhuis

3 mei '21

Aan de rand van Huysackers komt Het Tolhuis. Een prachtig appartementengebouw met 10 moderne appartementen, voorzien van eigen parkeerplaats. De appartementen hebben allemaal 2 of 3 slaapkamers en een balkon van maar liefst 16 m2. Maar waarom kies je voor een appartement in Het Tolhuis? Wij vertellen je de voordelen.

1: Wel kijken maar niet bekeken worden

Woon je in Het Tolhuis dan heb je het voordeel dat je kan genieten van de gezellige drukte op straat zonder dat er iemand op je bord kijkt wanneer jij geniet van je maaltijd. De appartementen bevinden zich op de eerste, tweede én derde verdieping waardoor je vanaf enige hoogte naar buiten kan kijken zonder inkijk in je huis te hebben. En daar komt jouw voorkeur om de hoek kijken want, als het appartement niet te hoog ligt, heb je nog contact met de straat, zonder dat je privacy er onder lijdt. Maar zit je hoger in een gebouw dan heb je vaak een mooi uitzicht.

2: Niet inleveren op een fijne buitenruimte

Misschien laat je een huis met tuin achter. Dan is het fijn te weten dat alle appartementen een balkon hebben van maar liefst 16 m2. Hier kan je met gemak een loungeset of eettafel kwijt. Wel het genot van een buiten, geen omkijken naar het onderhoud van de tuin. In Het Tolhuis heb je alle ruimte om te genieten van het buitenleven. Lekker van de zon genieten op een groot balkon, uitkijkend over de groene omgeving van Veldhoven. Wie wil dat nu niet?

3: Het Tolhuis staat aan de rand van de wijk

Een ander voordeel van de appartementen in Het Tolhuis is de locatie. Het Tolhuis ligt aan de rand van de wijk Huysackers. Hier woon je heerlijk rustig en vanuit je appartement kijk je fijn weg over de groene omgeving. In een paar minuten wandel je naar de nabij gelegen bossen en ook het centrum van Veldhoven ligt op 5 minuten fietsafstand. Ideaal toch?

4: Zuinig wonen door minder energieverbruik

Wil je het liefst zo zuinig mogelijk wonen? Dat is zeker een voordeel aan een appartement in Het Tolhuis! Je hebt vaak minder oppervlakte om op te moeten warmen dan een woning met meerdere verdiepingen. En zeker als jouw appartement wordt omringd door andere appartementen, hoef je vaak minder te stoken. Daarnaast is er bij de ontwikkeling van Het Tolhuis al rekening gehouden met duurzaam wonen en energiezuinige bouw. Wonen in een appartement is op deze manier vaak veel goedkoper. Je hoeft immers minder kosten te maken voor de energievoorzieningen! Zeker op lange termijn ga je dat verschil merken in de portemonnee.

5: Sneller schoon en minder onderhoud

Wat dacht je van het voordeel van alles op één verdieping met schoonmaken? Geen gesjouw met stofzuigers en emmers. Muziekje aan en je vliegt door de woning! In een mum van tijd is hij schoon en opgeruimd. Is dat geen heerlijk idee? Want laten we eerlijk zijn: er worden maar weinig mensen echt blij van al het poetswerk dat je steeds maar bij moet houden. Hoe minder, hoe beter wat ons betreft. En in dezelfde lijn van schoonmaken ligt onderhoud. Je woont in een nieuwbouwwoning dus de eerste jaren heb je er geen omkijken naar. Daarna regelt de VVE het onderhoud waar je maandelijks voor spaart middels je servicekosten, ideaal toch?

6: Een gevoel van veiligheid

Met wonen in Het Tolhuis kies je voor wonen met meerdere mensen in één gebouw. Het is makkelijker om contact te maken met andere bewoners omdat je de galerij met elkaar deelt maar ook in de lift en het trappenhuis kom je andere bewoners tegen. Een beetje sociale controle helpt bij het gevoel van veilig wonen. Daarnaast woon je niet op de begane grond. Zo maak je het inbrekers moeilijker om jouw woning te bereiken. Uiteraard is hier nooit een garantie op. Maar het is toch een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers om de hoogte in te gaan of om bijvoorbeeld met de spullen over een galerij te moeten lopen waar jouw buren een oogje in het zeil houden.

Levensloopbestendig bovendien!

Alle voordelen samen maken deze appartementen trouwens uitermate geschikt als levensloopbestendige woningen. Dichtbij de voorzieningen, fijne buitenruimte, rustig, veilig, makkelijk schoon te maken, geen tot weinig onderhoud, hier kan je oud worden!

In Het Tolhuis wonen?

Lijkt het jou wel wat, een appartement in Het Tolhuis? Er zijn nog enkele appartementen vrij. Bekijk de verschillende bouwnummers bij het woningaanbod en vraag direct een optie aan. Het is heel gemakkelijk en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

Bekijk de appartementen