Opgeleverd

Appartementen met elkaar vergelijken

11 augustus '21

In Het Tolhuis in Huysackers zijn verschillende appartementen. Vind je het moeilijk om de verschillen tussen de bouwnummers te zien? Vergelijk ze dan eens met elkaar. Hoe je dat doet leggen we graag aan je uit.

image alt

Verschillen en overeenkomsten op een rij

Het Tolhuis bestaat uit 8 appartementen en 2 penthouses. Om je te helpen een keuze te maken, vergelijk je de kenmerken van de woningen met elkaar. Het is heel simpel, vink bij het woningaanbod de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop 'Vergelijk woningen' en je krijgt een mooi overzicht. Handig toch?

Woningen vergelijken

Vraag direct een optie aan

Heb je een appartement gevonden en wil je hier graag een optie voor aanvragen? Dat kan heel eenvoudig online. Bekijk de beschikbare bouwnummers bij het woningaanbod en vraag direct een optie aan. Het is heel gemakkelijk en op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen. Is jouw droomwoning momenteel onder optie en heb jij je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Dit doe je door bij jouw favoriete bouwnummer op de button 'Zet me op de wachtlijst' te klikken. Indien het bouwnummer vrij komt, dan wijzen wij deze opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Sta jij bovenaan de lijst, dan nemen wij contact met je op.

Naar woningaanbod