Opgeleverd

Word dit jouw nieuwe uitzicht?

26 april '21

Alle appartementen in Het Tolhuis hebben een balkon van zo'n 16 m2. Alle ruimte om te genieten van het buitenleven en dat zonder de zorgen om het onderhoud van een tuin. Zie jij jezelf al zitten met de krant in de ochtend en een wijntje in de avond, uitkijkend over de groene omgeving van Veldhoven?

Wonen in Het Tolhuis

Aan de rand van Huysackers komt Het Tolhuis. Een prachtig appartementengebouw met 8 luxe appartementen en 2 penthouses, voorzien van eigen parkeerplaats. Pak je deze kans om gelijkvloers te wonen, misschien wel met de kleinkinderen om de hoek, zonder in te boeten op ruimte? De verkoop van Het Tolhuis is al gestart en we streven ernaar na de zomer te starten met de bouw. Stap nu in en geniet over niet al te lange tijd van wonen op één van de mooiste plekjes van Huysackers. Via de website kun je heel gemakkelijk een optie aanvragen. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of de woning aan jou is toegewezen.

image alt

Hoeveel zon heb ik op mijn balkon?

Je bent vast benieuwd hoeveel en wanneer je zon hebt op jouw balkon. Met de speciale zonnestand-functie in de woningconfigurator kun je op elk gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar, wat je maar wilt en instelt. Klik in de woningconfigurator op de zonnestudie, rechts onderin naast de noordpijl.

  Nieuwsoverzicht
  Naar appartementen